OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

IS obchodu je zaregistrovaný na Úrade pre ochranu osobných údajov SR pod reg. číslom: 201600764

Ochrana osobných údajov
Informácie podľa § 15 ods. 1 zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov
v znení neskorších právnych predpisov

Vážený kupujúci,
za účelom vybavenia vašej objednávky potrebujeme Vaše osobné údaje. Tieto spracúvame v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, pričom použité budú výlučne na vymedzený účel.

1. Prevádzkovateľ internetového obchodu

1) Prevádzkovateľom informačného systému je podnikateľom:
Obchodné meno: Paed.Dr.Viera Kerekešová
FO podnikateľ
reg.: Obvodný úrad Banská Bystrica po reg.č. 14349/94
Sídlo: Kynceľová 57, 974 01 Kynceľová
IČO: 33897468
DIČ: 1028783228
IČ DPH: nie som platcom DPH
email: objednavky@bioarganovyolej.sk
tel.: +421/ 902 298 309
IBAN: SK2611000000002948015791
(ďalej len „prevádzkovateľ")

2. Účel spracúvania osobných údajov

1) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje za účelom:
• uzatvorenia kúpnej zmluvy s kupujúcim prostredníctvom internetového obchodu www.bioarganovyolej.sk alebo iným vhodným spôsobom a splnením si povinností vyplývajúcich z tejto zmluvy a zo všeobecne záväzných právnych predpisov,
• vybavenia dopytu užívateľa,
• registrácie užívateľa,
• realizácie marketingových aktivít,

2) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje kupujúcich najmä na nasledovný účel:
• registrácia užívateľa na internetovej stránke,
• objednanie tovaru prostredníctvom internetového obchodu alebo iným vhodným spôsobom,
• potvrdenie objednávky,
• uzatvorenie kúpnej zmluvy,
• vystavenie daňového dokladu na zaplatenie kúpnej ceny za objednaný tovar v súlade so zákonom č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov,
• dodanie objednaného tovaru na miesto určenia uvedené kupujúcim a jeho odovzdanie oprávnenej osobe,
• evidencia kupujúcich na administratívne účely,
• evidencia objednávok pre riešenie prípadných reklamácii,
• vybavenia dopytu užívateľa,
• informovanie o novinkách, akciách a zľavách.

3. Zoznam spracúvaných osobných údajov

1) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutých osôb v rozsahu uvedenom v príslušných právnych predpisoch, v zmluvách a iných dokumentoch prevádzkovateľa v rozsahu, v akom budú tieto osobné údaje poskytnuté prevádzkovateľovi na dokumentoch, listoch a oznámeniach, prípadne v telefonických hovoroch alebo elektronickej komunikácii medzi prevádzkovateľom a kupujúcim.

2) Prevádzkovateľ spracúva najmä nasledovné osobné údaje dotknutých osôb:
• meno,
• priezvisko,
• dodacia adresa,
• fakturačná adresa,
• telefónne číslo,
• e-mail,
• údaje o objednávkach,
• číslo bankového účtu.

3) V prípade ak prevádzkovateľ spracúva aj iné osobné údaje dotknutých osôb, ako sú uvedené v čl. 3 ods. 2) týchto podmienok spracúvania osobných údajov, spracúva ich v rozsahu potrebnom na splnenie povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy alebo zo všeobecne záväzných právnych predpisov.

4. Dobrovoľnosť poskytnutia osobných údajov

1) Prevádzkovateľ získava osobné údaje v rozsahu potrebnom na splnenie povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy, predmetom ktorej je dodanie objednaného tovaru za dohodnutú kúpnu cenu v súlade s § 10 ods. 3 písm. b) zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov bez súhlasu dotknutej osoby.

2) Dotknutá osoba poskytuje tieto osobné údaje prevádzkovateľovi dobrovoľne za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy a osobitných právnych predpisov.

3) Dotknutá osoba berie na vedomie, že jej osobné údaje budú sprístupnené alebo poskytnuté tretej osobe za účelom splnenia povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy a osobitných právnych predpisov.

4) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutej osoby len po dobu nevyhnutnú na splnenie si svojich povinností vyplývajúcich zo zmluvy a z osobitných právnych predpisov.

5) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutých osôb na marketingové účely so súhlasom dotknutej osoby v súlade s § 11 zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov. Dotknutá osoba prejaví svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov na internetovej stránke www.bioarganovyolej.sk alebo iným vhodným spôsobom. Dotknutá osoba dáva súhlas so spracúvaním osobných údajov na dobu 10 rokov. Tento súhlas môže odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia odvolania súhlasu kupujúcim predávajúcemu a údaje budú následne vymazané.

5. Poskytnutie a sprístupnenie osobných údajov

1) Prevádzkovateľ internetového obchodu poskytuje osobné údaje kupujúcich tretej osobe len v nevyhnutnej miere za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich zo zmluvy a zo všeobecne záväzných právnych predpisov, prípadne na základe zmluvy podľa § 8 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov.

2) Prevádzkovateľ poskytuje osobné údaje o kupujúcich dopravcovi, za účelom dodania tovaru.

3) Prevádzkovateľ internetového obchodu sprístupňuje osobné údaje kupujúcich tretej osobe len v nevyhnutnej miere za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich zo zmluvy a zo všeobecne záväzných právnych predpisov, prípadne na základe zmluvy podľa § 8 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov.

6. Zverejnenie osobných údajov

1) Prevádzkovateľ nezverejňuje osobné údaje o kupujúcich.

7. Poučenie o právach dotknutej osoby

1) Dotknutá osoba je oprávnená na základe písomnej žiadosti vyžadovať od prevádzkovateľa
a) potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané,
b) vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov v informačnom systéme v rozsahu podľa § 15 ods. 1 písm. a) až e) druhý až šiesty bod cit. zák.; pri vydaní rozhodnutia je dotknutá osoba oprávnená oboznámiť sa s postupom spracúvania a vyhodnocovania operácií,
c) vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje na spracúvanie,
d) vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
e) opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
f) likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie,
g) likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona,
h) blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby

2) Právo dotknutej osoby podľa odseku 1 písm. e) a f) cit. zák. možno obmedziť, len ak takéto obmedzenie vyplýva z osobitného zákona alebo jeho uplatnením by bola porušená ochrana dotknutej osoby, alebo by boli porušené práva a slobody iných osôb.

3) Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti má právo u prevádzkovateľa namietať voči
a) spracúvaniu jej osobných údajov, o ktorých predpokladá, že sú alebo budú spracúvané na účely priameho marketingu bez jej súhlasu, a žiadať ich likvidáciu,
b) využívaniu osobných údajov uvedených v § 10 ods. 3 písm. d) cit. zák. na účely priameho marketingu v poštovom styku, alebo
c) poskytovaniu osobných údajov uvedených v § 10 ods. 3 písm. d) cit. zák. na účely priameho marketingu.

4) Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, má právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať voči spracúvaniu osobných údajov v prípadoch podľa § 10 ods. 3 písm. a), e), f) alebo g) cit. zák. vyslovením oprávnených dôvodov alebo predložením dôkazov o neoprávnenom zasahovaní do jej práv a právom chránených záujmov, ktoré sú alebo môžu byť v konkrétnom prípade takýmto spracúvaním osobných údajov poškodené; ak tomu nebránia zákonné dôvody a preukáže sa, že námietka dotknutej osoby je oprávnená, prevádzkovateľ je povinný osobné údaje, ktorých spracúvanie dotknutá osoba namietala, bez zbytočného odkladu blokovať a zlikvidovať ihneď, ako to okolnosti dovolia.

5) Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, ďalej má právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať a nepodrobiť sa rozhodnutiu prevádzkovateľa, ktoré by malo pre ňu právne účinky alebo významný dosah, ak sa také rozhodnutie vydá výlučne na základe úkonov automatizovaného spracúvania jej osobných údajov. Dotknutá osoba má právo žiadať prevádzkovateľa o preskúmanie vydaného rozhodnutia metódou odlišnou od automatizovanej formy spracúvania, pričom prevádzkovateľ je povinný žiadosti dotknutej osoby vyhovieť, a to tak, že rozhodujúcu úlohu pri preskúmaní rozhodnutia bude mať oprávnená osoba; o spôsobe preskúmania a výsledku zistenia prevádzkovateľ informuje dotknutú osobu v lehote podľa § 29 ods. 3 cit. zák. Dotknutá osoba nemá toto právo iba v prípade, ak to ustanovuje osobitný zákon, v ktorom sú upravené opatrenia na zabezpečenie oprávnených záujmov dotknutej osoby, alebo ak v rámci predzmluvných vzťahov alebo počas existencie zmluvných vzťahov prevádzkovateľ vydal rozhodnutie, ktorým vyhovel požiadavke dotknutej osoby, alebo ak prevádzkovateľ na základe zmluvy prijal iné primerané opatrenia na zabezpečenie oprávnených záujmov dotknutej osoby.

6) Ak dotknutá osoba uplatní svoje právo
a) písomne a z obsahu jej žiadosti vyplýva, že uplatňuje svoje právo, žiadosť sa považuje za podanú podľa tohto zákona; žiadosť podanú elektronickou poštou alebo faxom dotknutá osoba doručí písomne najneskôr do troch dní odo dňa jej odoslania,
b) osobne ústnou formou do zápisnice, z ktorej musí byť zrejmé, kto právo uplatnil, čoho sa domáha a kedy a kto vyhotovil zápisnicu, jeho podpis a podpis dotknutej osoby; kópiu zápisnice je prevádzkovateľ povinný odovzdať dotknutej osobe,
c) u sprostredkovateľa podľa písmena a) alebo písmena b), je ten povinný túto žiadosť alebo zápisnicu odovzdať prevádzkovateľovi bez zbytočného odkladu.

7) Dotknutá osoba pri podozrení, že jej osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať úradu návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

8) Ak dotknutá osoba nemá spôsobilosť na právne úkony v plnom rozsahu, jej práva môže uplatniť zákonný zástupca.

9) Ak dotknutá osoba nežije, jej práva, ktoré mala podľa tohto zákona, môže uplatniť blízka osoba.

10) Dotknutá osoba je povinná uviesť len pravdivé osobné údaje. Za nepravdivosť osobných údajov zodpovedá v zmysle § 16 ods. 1 zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov ten, kto ich do informačného systému poskytol.

8. Zodpovednosť prevádzkovateľa

1) Prevádzkovateľ nezodpovedá za zneužitie osobných údajov tretou osobou, ktorá sa k týmto osobným údajom dostala bez oprávnenia.

2) Zodpovednosť prevádzkovateľa za porušenie jednotlivých ustanovení zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov sa riadi podľa ustanovení tohto zákona.

9. Záverečné ustanovenia

1) Tieto podmienky spracúvania osobných údajov platia v znení uvedenom na stránkach internetového obchodu www.bioarganovyolej.sk v deň odoslania objednávky kupujúcim.

2) Tieto podmienky spracúvania osobných údajov sú vypracované advokátskou kanceláriou Lanikova Group, s.r.o. pre prevádzkovateľa internetového obchodu www.bioarganovyolej.sk, pričom sú chránené v zmysle zákona 618/2003 Z. z. Autorský zákon v znení neskorších právnych predpisov. Bez súhlasu autora je zakázané toto autorské dielo akýmkoľvek spôsobom použiť, a to najmä, nie však výlučne, kopírovať, zverejňovať, meniť, upravovať, rozširovať a inak zneužívať.

Vypracovala: JUDr. Barbora Lániková
Lanikova Group, s.r.o.
advokátska kancelária

Za správnosť: JUDr. Zdenka Lániková
Lanikova Group, s.r.o.
advokátska kancelária

arganový olej novinky

SKÚSENOSTI S ARGANOVÝM OLEJOM

ARGANOVÝ OLEJ

facebook arganový olej

twitter arganový olej

TOP PRODUKT - ARGANOVÝ OLEJ

odkaz

  • BIO Arganový olej kozmetický 100ml

    100% pravý BIO Arganový olej kozmetický 100ml v sklenenom obale s...

    4.88/5

    ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA KVALITY A PÔVODU

    od 25 €

    Dostupnosť: SKLADOM - ZAJTRA U VÁS

  • BIO Arganový olej - sada 2ks

    2 ks arganového oleja podľa Vášho výberu BONUS: doprava zdarma

    5/5

    ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA KVALITY A PÔVODU DOPRAVA ZDARMA

    50 €

    Dostupnosť: SKLADOM - ZAJTRA U VÁS

  • BIO Arganový olej kozmetický 50ml

    100% BIO Arganový olej kozmetický 50ml v sklenenom obale s...

    5/5

    ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA KVALITY A PÔVODU

    od 19 €

    Dostupnosť: SKLADOM - ZAJTRA U VÁS

  • BIO Arganový olej kozmetický 100 ml - LIMITOVANÁ EDÍCIA

    BIO Arganový olej kozmetický 100ml v sklenenom obale s dávkovačom a...

    4.93/5

    ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA KVALITY A PÔVODU

    od 29 €

    od 33 € Zľava 4 €

    Dostupnosť: SKLADOM - ZAJTRA U VÁS

  • Arganový olej potravinársky 250 ml - LIMITOVANÁ EDÍCIA

    Arganový olej potravinársky 250ml v sklenenom obale s nálievkou +...

    5/5

    ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA KVALITY A PÔVODU

    od 29 €

    od 33 € Zľava 4 €

    Dostupnosť: SKLADOM - ZAJTRA U VÁS

  • BIO Opunciový olej 15ml z Maroka - LIMITOVANÁ EDÍCIA

    BIO Opunciový olej 15ml v sklenenom obale s dávkovačom a krabičkou...

    5/5

    100% PRICKLY PEAR SEED OIL VYROBENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA KVALITY A PÔVODU DOPRAVA ZDARMA

    54 €

    57 € Zľava 3 €

    Dostupnosť: SKLADOM - ZAJTRA U VÁS

  • BIO sada - arganový olej + opunciový olej

    Arganový olej kozmetický 100ml BIO + arganový olej potravinársky...

    5/5

    ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA KVALITY A PÔVODU DOPRAVA ZDARMA

    96 €

    99 € Zľava 3 €

    Dostupnosť: SKLADOM - ZAJTRA U VÁS

  • BIO Arganový olej kozmetický - kombi balenie

    BIO Arganový olej kozmetický 500ml v plastovej fľaši + BIO arganový...

    5/5

    ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA KVALITY A PÔVODU DOPRAVA ZDARMA

    122 €

    150 € Zľava 28 €

    Dostupnosť: SKLADOM - ZAJTRA U VÁS

REFERENCIE ARGANOVÉHO OLEJA

Jana 10.08.2016 10:30:17
Som vdacna, nadsena, pouzivam arganovy olej na plet, krk a dekolt, kremujem si nim vecer pred spanim aj ruky. Plet je daleko hebkejsia, jemnejsia, dokonca mam pocit, ze vrasky su menej viditelne. Vyborny, odporucam, dakujem !!!

eva 12.07.2016 09:01:02
Som typ, ktorý si málokedy nájde čas napísať recenziu na produkt,ktorý som vyskúšala, avšak túto recenziu si nemôžem odpustiť. Bola som v 4-tom mesiaci tehotenstva, keď som vyskúšala ako prevenciu proti vzniku strií odporúčaný krém proti striám, ktorý som si objednala priamo z Anglicka. Výsledok bol katastrofálny a to v podobe alergickej reakcie po celom bruchu, stehnách, zadku. Kožná lekárka aj moje okolie, ktorým som moje červené telo odhalila boli zhrozený. Po následnej liečbe cca 3 až 4 týždne som sa bála si čokoľvek na telo natrieť. Ale keďže už počas dospievania sa mi nejaké strie urobili na zadku /v dôsledku rýchleho rastu/, bola som si vedomá, že predispozíciu pre vznik ďalších počas tehotenstva určite mám. A tak som si skúsila objednať kozmetický argánoý olej a skúšala som natierať. Natierala som poctivo na bruško, prsia, zadok a stehná - jedenkrát denne večer a výsledok = ani jedna stria. A to som s pôrodom preťahovala do konca 42 týždňa. Takže môžem len a len odporúčať. Musím však podotknúť, že postup pri krémovaní bol taký, že najprv som si celé telo natrela telovým mliekom s vitamínom E, avšak nič extra, kúpený v rakúskom supermarkete za necelé 2 eurá, to len ako hydratácia a potom som spomínané problematické partie náchylné na vznik strií vymasírovala argánovým olejom od firmy Orienthouse. Skrátka nedám dopustiť. Momentálne som malému pomocou natierania oleja na hlavičku vyliečila tzv. "mliečnu chrastu". Jednoducho nedám dopustiť!!!

Dagmar 22.04.2016 21:01:08
Mala som už tento argánový olej, je suprový.
Monika Halasova 10.03.2016 15:29:37
Super. Na vlasy ako zabal pouzivam.

Jana 01.01.2016 19:32:03
> Dobry den, > neviem s kym som telefonicky komunikovala, tak pisem na obe uvedene adresy ☺ > Dakujem za promptnu pomoc a radu pri odosielani objednavky a za jej rychle dorucenie. Potesili ma samotne produkty i velmi poctive zabalenie balicka. Je to moj prvy nakup u vas a dufam, ze po vyskusani produktov, nie posledny ☺ > Prajem vam vsetko dobre. > S pozdravom > Jana Sillerova

Heli 29.12.2015 18:22:25
Oba druhy arganového oleje jsem si objednala letos v únoru a jsem opravdu nadšená,proto si objednávám zvovu a informace o Vás předávám dále i přátelům. Sdílím na FB.Velice se mi zlepšila pleť i vlasy a dokonce se mi podařilo dát dolů pár kilo, která jsem měla navíc. Výborně chutná. Užívám vždy ráno na lačno. Také přidávám pejskovi pár kapek do krmení, má krásnou srst!.)Moc děkuji:)

ľubica 23.10.2015 10:01:44
Dobrý deň, dnes som obdržala zásielku s opunciovým olejom. Rada by som sa Vám poďakovala za bezchybné dodanie tovaru a samozrejme aj za priložený darček. Musím pochváliť Vašu firmu, že je bezkonkurenčná. Vynikajúca kvalita olejov, pekný obalový dizajn a taktiež webová stránka a dokonalé balenie tovaru proti poškodeniu. Ďakujem a prajem, aby sa Vám ešte veľa, veľa rokov darilo dovážať tieto kvalitné oleje. S pozdravom Ľubica Horáková Vaša zákazníčka

Jana ozd 01.07.2015 08:46:24
Dobrý deň, ďakujem za skutočne expresné vybavenie mojej objednávky. Tiež chcem prejaviť uznanie za dôkladné zabalenie olejov. Došli v poriadku a teším sa na účinky, ktoré ma čakajú pri ich používaní. Prajem Vám pekný deň a ďakujem, že pre nás túto službu robíte.

ARGANOVÝ OLEJ KÚPITE PRIAMO AJ U NAŠICH PARTNEROCH

ZUZANA ŠTEFFEKOVÁ

regionálny manažér
BRATISLAVA
+421 (0) 908 285 369
www.eunike.sk

------------------------- 

Marta MYŠIKOVÁ
regionálny manažér
PREŠOV a okolie
+421 (0) 908 665 811
www.orienthouse.sk

www.arganovyolej.sk
-------------------------

MIROSLAVA FIŠANOVÁ
ŠURANY a okolie
+421 (0) 948 422 077

www.orienthouse.cz
-------------------------

ADRIÁN ČIEF
ZVOLEN a okolie
+421 (0) 918 772 878
www.orienthouse.sk

www.arganovyolej.sk
-------------------------

PAVOL SKUBÍK
ŽILINA a okolie
+421 (0) 908 961 659
www.biolinka.sk

-------------------------

JAROSLAV KOVÁR
TRENĆÍN a okolie
+421 (0) 948 898 825
www.eunike.sk

-------------------------

VIERA LETOVANCOVÁ
TRNAVA a okolie
+421 (0) 908 847 691

www.orienthouse.sk

www.arganovyolej.sk

  odkaz

 odkaz

arganový olej

Táto stránka používa cookies. Viac info

Prihlásenie